Hej alla medlemmar!

Nu har det gått ungefär en månad sedan jag började jobba för er och tiden har gått rasande fort! Det är verkligen mycket speciella förutsättningar för oss nu när vi inte kan träffas i den utsträckning som vi skulle vilja och jag hör från er att det är något som ni saknar! Jag också! Förhoppningsvis kan vi i vart fall ses till våren på GRC Conference!

Under tiden får vi fokusera på det vi kan göra, inte det vi inte kan göra. Vi kommer att se till att ni får ett digitalt utbud av seminarier och nätverksträffar, missa inte Keep calm and carry on den 25 november! Vi håller på att digitalisera grundkursen och tar fram en fortsättningskurs. Men vi är inte framme där än. Vi samarbetar också med andra personer och institut som har mer resurser än vi och erbjuder deras kurser – håll koll på dessa!

Slutligen vill jag flagga för två saker. Ni har väl sett att det har kommit ett nytt nummer av den digitala medlemstidningen, The Internal Auditor. Om inte, läs den! Jag vet inte om ni känner till att föreningen har ett fint mentorprogram. Intressant både för den som vill ha en mentor och den som vill vara mentor. Läs mer på vår hemsida!

Ta hand om er!

Hälsningar från Stina