Julhälsning från föreningens generalsekreterare

Hej alla medlemmar!

Nu nalkas julen och året lider mot sitt slut.

Visst har det varit ett märkligt och skrämmande år? I föreningen blev vi inledningsvis handlingsförlamade när pandemin kom och vi sköt upp planerade aktiviteter. Under tidig höst började vi ställa om och hittade ett nytt sätt att arbeta på under de förutsättningar som gäller.

Jag försöker tänka att vi ska fokusera på det som är möjligt, inte på det som inte är möjligt! Det finns positiva saker som har hänt under 2020.

Jag vill särskild nämna samarbetet med övriga IIA institut i Europa som har lett till stor medlemsnytta när vi har kunna hjälpa varandra på ett sätt som vi inte har gjort förut.

Att använda tekniken för att träffas har också fungerat överraskande bra. Jag tror också att man kan tänka nytt med hjälp av tekniken och att vi kommer att kunna genomföra aktiviteter som vi inte kunde tidigare.

Föreningen har glädjande nog fått en utmärkelse som heter Building Awareness Champion 2020 från IIA Headquarters, för det arbete vår lilla förening trots allt har bedrivit!

Jag vill också nämna det fina arbete som görs i kommittéer och nätverket. Detta är föreningens själ och hjärta men vi måste göra detta arbete mer synligt för alla. Föreningen blir inte bättre än sina medlemmar så särskilt tack till alla er som är med och bidrar!

Vi har ett späckat program för våren där vi testar några nya aktiviteter. Gå in och titta på hemsidan så att du inte missar något!

Så till sist vill jag önska alla er medlemmar en riktigt god jul och så hoppas vi på ett bättre nytt år!

Hälsningar från Stina