Webbinarium: Varumärke och kommunikationsrisker

På grund av rådande omständigheter ändrar vi tillfälligt vårt erbjudande och prioriterar digitala möten och direktsändningar framöver. Vår högsta prioritet är våra medlemmars och gästers hälsa och välbefinnande. Av denna anledning kommer nedan seminarium att sändas i webbinarium-format.

Observera att klassrumsplatser inte finns tillgängliga, utan samtliga deltagare behöver ansluta online. Det innebär dock att vi har ännu fler platser att erbjuda! Välkommen med din anmälan!

Varumärkesrisker slår utan varning. Organisationens agerande, inköp, uppsägningar, stämningar, och recensioner från allmänheten kan påverka verksamheten och intäkterna, generera skandaler och kaos.

Varumärket kan påverkas till och med av goda affärsbeslut som inte accepteras av anställda eller medier, händelser som inte är organisationens eget fel, och negativt innehåll som finns kvar i sökresultat online.

Hur bör man som internrevisor tänka kring de risker som kan skada organisationens rykte? IIA Sweden bjuder in till en inspirerande förmiddag med kunskapsutbyte och dialog kring varumärkesrelaterade risker och kommunikation.Under detta frukostseminarium online, tar vi del av erfarenheter och tips från två experter inom kommunikation och riskhantering.

Datum: 26 mars
Tid: 08:00 – 10:00
Plats: Online, anslutningslänk skickas efter anmälan
Pris exkl. moms: medlemmar 700 sek, icke-medlemmar 1500 sek
CPE-poäng: 2

Anmäl dig här >>

Agenda:

08:00 – 08:55
Karin Hellgren, Head of Communication, OKQ8

08:55 – 09:05
Kort paus

09:05 – 10:00
Angelica Berg, Senior Manager Risk Advisory, PwC

Välkommen!

 

 

 

 

 

 

Karin Hellgren

Karin Hellgren arbetar sedan ett knappt år tillbaka som Head of Communication på OKQ8 och har 20 års erfarenhet av att arbeta med kommunikation, både på byråsidan och som anställd för bl.a. Scandic Hotels och SBAB. Hon anammar gärna det faktum att det kinesiska tecknet för kris egentligen består av sammansättningen av både ”fara” och ”möjlighet”.

 

 

 

 

 

 

Angelica Berg

Angelica Berg är Senior Manager Risk Advisory hos PwC och leder PwC Sveriges Sustainable Finance team. Angelica arbetade tidigare som Director of Responsible Sourcing på Tetra Pak Group, som sustainability- och riskmanagement-konsult för Deloitte. Under tiden på Deloitte startade Angelica upp Sustainability Services för Asia Pacific-kontoret i Hong Kong samt var med och byggde deras Financial Services team i Köpenhamn.