Var kan jag hitta lämplig litteratur och annat förberedande material?


Svar

Det finns två studiematerial för Cia-certifieringen, GLEIM och CIA Learning System. De är lite olika uppbyggda och har t.ex. inte samma kapitelindelning. Båda består av tre delar och sammantaget är innehållet detsamma. Båda materialen har online material för övning och frågor.

Kansliet har för närvarande endast CIA Learning System i lager som säljs till medlemmar. Materialet kostar 7 500 kr exklusive moms. Beställningar görs via mejl till info@theiia.se

Det finns också Cia Practice Questions

Du kan läsa mer om dem här

Vi har inte CRMA-materialet hemma på kansliet utan det får ni beställa själva via IIA Bookstore. Det finns både finns böcker och e-material. Är du medlem i föreningen kan detta göras till rabatterat pris.

Vi tillhandahåller en förberedande svensk kurs för Cia 1 varje termin. Det brukar vara 8 st 2 timmars digitala tillfällen som också spelas in så att man kan tittat i efterskott. Via franska IIA (IFACI) erbjuder vi Cia 2 och 3 på engelska i deras regi med deltagare från hela Europa. Du hittar mer information under fliken utbildningar/aktiviteter.